Antifoanele NONOISE

NoNoise Motorsport

sporturi-cu-motor

Filtrare sonoră de înaltă precizie

Reduc zgomotul vântului și al șoselei

Permit comunicarea în cască

Permit o conștientizare îmbunătățită a situației în care vă aflați

Fără silicon, confortabile, se pot spăla și reutiliza

Ideale pentru motocicliști și practicanți ai sporturilor cu motor

 De ce aveți nevoie de antifoanele Nonoise ?

Zgomotul vântului pe motocicletă are nivele de intensitate sonoră de peste 105dB; intensitatea poate atinge 130dB pentru spectatorii din concursurile de motocros. Leziuni permanente ale auzului se produc începând de la 85 dB, deci este absolut necesar să purtați antifoane.

 De ce sunt aceste antifoane diferite?

 Îmbunătățite timp de 20 de ani de către experți în audiologie, antifoanele NoNoise Motorsport sunt superioare celor tradiționale din spumă, ceară sau silicon.

Realizate cu precizie, îmbunătățite cu filtre de ceramică patentate,asigură maximum de protecție pentru intensități crescute ale zgomotelor produse de motoare, vânt și zgomotele șoselei. Filtrele

unice permit ascultarea sau purtarea unei conversații, sirenele și claxoanele mașinilor se aud în continuare clar, fără să apară efectul de urechi înfundate.

Confortabile, sunt recomandate pentru orice vârstă – ideale pentru motocicliști sau alți pasionați ai sporturilor cu motor.

Date de protecție și reducere a intensității zgomotelor

 Antifoanele NoNoise sunt testate pentru a asigura protecție maximă față de intensitatea zgomotelor la care sunt expuși practicanții și fanii sporturilor cu motor.

Atenuarea medie, măsurată de un organism independent (EN352-2 :2002), este de 29 dB pentru intensitățile periculoase (cele mai înalte frecvențe).

untitled
Toate valorile suntexprimate  în db(decibeli).

M = atenuare medie; S = valoarea absolută-tipul de frecvență în dB; APV = valoarea de protecție asumată; SNR = valoarea de reducere a zgomotului unic; H-,M-,L- = frecvențăînaltă, medie și joasă

Antifoanele NoNoise sunt testate și aprobate în Germania de către IFA (Institutul German pentru Securitate și Sănătatea Muncii) (CEO121). Toate antifoanele NoNoise sunt certificate în conformitate cu Directiva Europeană 89/686/EEC,EN-352-2:2002 șiNEN-EN-ISO 9001:2008 ( articolul 11 punctul B al Directivei 89/686/EEC) și supuse controlului TUV Olanda QA B.V.

NoNoise Sporturi acvatice

sporturi-acvatice

 Etanșare și filtrare sonoră

 Protecție optimă împotriva apei

Protejează urechile înotătorului/surferului

Permit auzirea conversațiilor – fără efect de urechi înfundate

Ideale pentru înot, surf, ski acvatic

 De ce aveți nevoie de antifoanele NoNoise Sporturi acvatice?

 Apa care intră în mod regulat în urechi poate cauza infecții bacteriene, iritații și leziuni. Este deci recomandată protecția urechii mijlocii și a timpanului de contactul cu apa cu ajutorul antifoanelor.

De ce sunt aceste antifoane diferite?

Îmbunătățite timp de 20 de ani de experți în audiologie, antifoanele NoNoise Sporturi acvatice sunt superioare celor tradiționale din spumă, ceară sau silicon. Împiedică apa să intre în urechi în timp ce înoti sau faci surf, sunt confortabile și pot fi utilizate la orice vârstă.

Proiectate cu precizie, îmbunătățite cu filtre ceramice patentate care filtrează zgomotele ambientale, permit să asculți clar conversațiile fără senzația de urechi înfundate.

 Protecție și atenuare a zgomotelor

 Antifoanele NoNoise Sporturi acvatice sunt proiectate pentru atenuarea optimă a zgomotelor, fără a cauza înfundarea urechilor.

Măsurători independente au arătat atenuarea intensității sunetelor (EN352-2:2002) cu peste 33,4 dB (cele mai dăunătoare frecvențe).

untitled

Toate valorile sunt  exprimate în dB (decibeli):
M = atenuare medie; S = valoarea absolută-tipul de frecvențăîn dB; APV = valoarea de protecție asumată; SNR = valoarea de reducere a zgomotului unic; H-,M-,L- = frecvența înaltă, medie și joasă.

Antifoanele NoNoise sunt testate și aprobate în Germania de către IFA (Institutul German pentru Securitate și Sănătatea Muncii) (CEO121).Toate antifoanele NoNoise sunt certificate în conformitate cu Directiva Europeană 89/686/EEC,EN-352-2:2002 și NEN-EN-ISO 9001:2008 ( articolul 11 punctul B al Directivei 89/686/EEC) și supuse controlului TUV Olanda QA B.V.

NoNoise Călătorii

calatorii

Filtrare precisă a zgomotelor și atenuarea diferențelor de presiune în călătoriile cu avionul

Atenuarea diferențelor de presiune pentru confort maxim

Efect liniștitor și relaxare

Permite ascultarea conversațiilor; fără efect de urechi înfundate

Protecție ideală atunci când călătorești sau zbori cu avionul

 De ce aveți nevoie de antifoanele NoNoise?

 Zgomotul avionului sau zgomotele ambientale pot fi iritante și pot face somnul dificil atunci când călătoriți. Multe persoane suferă de dureri de urechi din cauza schimbărilor de presiune atunci când călătoresc cu avionul, din acest motiv este indicată utilizarea antifoanelor care reglează presiunea internă a urechii.

De ce sunt diferite antifoanele NoNoise?

Îmbunătățite timp de 20 de ani de către experți în audiologie, antifoanele pentru călătorii NoNoise sunt superioare celor din spumă, ceară sau silicon.

Reglate cu precizie, îmbunătățite cu filtre ceramice, antifoanele NoNoisereduc zgomotul ambiental și cel produs de avion dar permit ascultarea clară a conversațiilor fără a avea senzația de urechi înfundate.

Confortabile, pot fi utilizate la orice vârstă și atenuează diferențele de presiune la decolare și la aterizare atunci când călătoriți cu avionul.

Date de atenuare/protecție

Antifoanele pentru călătorii NoNoise sunt proiectate pentru atenuarea optimă a intensității sunetelor, pentru călătorii cu avionul cât mai confortabile.

Măsurători independente au arătat reducerea intensității sunetelor (EN352-2:2002) cu peste 29 dB (cele mai dăunătoare frecvențe).

untitled

Toate valorile suntexprimate  în dB (decibeli):

M = atenuare medie; S = valoarea absolută – tipul de frecvență în dB; APV = valoarea de protecție asumată; SNR = valoarea de reducere a zgomotului unic; H-,M-,L- = frecvențăînaltă, medie și joasă.

Antifoanele NoNoise sunt testate și aprobate în Germania de către IFA (Institutul German pentru Securitate și Sănătatea Muncii) (CEO121).Toate antifoanele NoNoise sunt certificate în conformitate cu Directiva Europeană 89/686/EEC,EN-352-2:2002 și NEN-EN-ISO 9001:2008 ( articolul 11 punctul B al Directivei 89/686/EEC) și supuse controlului TUV Olanda QA B.V.

NoNoise Somn

somn

Filtrare precisă a zgomotelor

Atenuează sforăitul și zgomotele ambientale

Sunetele pentru alerte pot fi auzite (copil, alarma de la ceas …)

Asigură un somn natural

Protecție ideală împotriva sforăitului și zgomotelor ambientale

De ce aveți nevoie de antifoanele NoNoise Somn?

Zgomotele ambientale și sforăitul pot fi deranjante în timpul somnului (sforăitul poate atinge intensitățide peste 90 dB) și fac ca odihna și calitatea somnului să fie afectate. Antifoanele NoNoise vă ajută să aveți o calitate mult mai bună a somnului în timpul nopții, permițându-vă să vă odihniți pentru o nouă zi.

De ce sunt diferite antifoanele NoNoise Somn?

Îmbunătățite timp de 20 de ani de către experți în audiologie, antifoanele pentru somn  NoNoise sunt superioare celor din spumă, ceară sau silicon.

Proiectate cu precizie, îmbunătățite cu filtre ceramice, antifoanele pentru somn NoNoise reduc zgomotele deranjante cauzate de sforăit, permițându-vă să auziti zgomotele “de alarmă” – ca plânsul bebelușului sau alarma ceasului – pentru a putea dormi liniștit.

Confortabile, pot fi utilizate la orice vârstă.

Date de atenuare/protecție

Antifoanele pentru somn NoNoise sunt proiectate pentru atenuarea optimă a intensității sunetelor produse de sforăit sau zgomotele ambientale.

Măsurători independente au arătat reducerea intensitățiisunetelor(EN352-2:2002) cu peste 33.4 dB (frecvențele cele mai dăunătoare).

untitled

Toate valorile sunt în exprimate dB (decibeli):

M = atenuare medie; S = valoarea absolută – tipul de frecvență în dB; APV = valoarea de protecție asumată; SNR = valoarea de reducere a zgomotului unic; H-,M-,L- = frecvență înaltă, medie și joasă.

Antifoanele NoNoise sunt testate și aprobate în Germania de către IFA (Institutul German pentru Securitate și Sănătatea Muncii) (CEO121).Toate antifoanele NoNoise sunt certificate în conformitate cu Directiva Europeană 89/686/EEC, EN-352-2:2002 și NEN-EN-ISO 9001:2008 ( articolul 11 punctul B al Directivei 89/686/EEC) și supuse controlului TUV Olanda QA B.V.

NoNoise Muncă

munca

Filtrare precisă a sunetelor

Atenuează zgomotele produse de mașini și unelte

Îmbunătățesc comunicarea și concentrarea

Asigură siguranța la locul de muncă

Aprobat de Institutul German de Sănătate și Siguranță publică

Protecție ideală pentru cei care lucrează cu utilaje sau instalații mecanice

De ce aveți nevoie de antifoanele NoNoise?

Zgomotele produse de mașini, utilaje sau instalațiile din industrie depășesc adesea în intensitate 120 dB. Leziuni permanente ale auzului se produc începând cu 85 dB, deci este foarte important ca muncitorii care lucrează în astfel de medii să poarte antifoane care să le protejeze auzul.

De ce sunt diferite antifoanele NoNoise Muncă?

Îmbunătățite timp de 20 de ani de către experți în audiologie, antifoanele NoNoiseMuncă sunt superioare celor tradiționale din spumă, ceară sau silicon.

Proiectate cu precizie, îmbunătățite cu filtre ceramice, antifoanele NoNoise asigură protecție maximă față de intensitatea ridicată a sunetelor produse în fabrici (peste 80 dB), dar permit ascultarea conversațiilor  fără a avea senzația de urechi înfundate.

Date de atenuare/protecție

AntifoaneleNoNoiseMuncăsunt proiectate pentru atenuarea optimă a frecvențelor produse de mașini, utilaje sau instalațiile din industrie precum și a zgomotelor ambientale.

Măsurători independente au arătat reducerea intensității sunetelor(EN352-2:2002) cu peste 29.5 dB (frecvențele cele mai dăunătoare).

untitled

Toate valorile sunt  exprimateîn dB (decibeli):

M = atenuare medie; S = valoarea absolută – tipul de frecvență în dB; APV = valoarea de protecție asumată; SNR = valoarea de reducere a zgomotului unic; H-,M-,L- = frecvență înaltă, medie și joasă.

Antifoanele NoNoise sunt testate și aprobate în Germania de către IFA (Institutul German pentru Securitate și Sănătatea Muncii) (CEO121).Toate antifoanele NoNoise sunt certificate în conformitate cu Directiva Europeană 89/686/EEC,EN-352-2:2002 și NEN-EN-ISO 9001:2008 ( articolul 11 punctul B al Directivei 89/686/EEC) și supuse controlului TUV Olanda QA B.V.

Kitul și spray-ul de curățare NoNoise

Antifoanele NoNoise sunt produse de înaltă precizie. Pentru a asigura funcționarea lor optimă în reducerea  sunetelor cu intensități ridicate, precum și pentru menținerea unor sunete clare este importantă menținerea curățeniei și igienei acestor produse. Curățarea periodică a antifoanelor NoNoise asigură o durată de utilizare mai mare a acestora. Vă putem furniza un Kit complet de curățare sau un Spray de curățare.

Kitul complet de curățare contine:

 • 24 X tablete de curățare
 • 10 X servețele pentru curățare
 • 1X flacon de curățare cu un coș detașabil
 • 1X lichid de curățare
 • 1X pară cauciuc pentru suflat aer
 • 1X instrument pentru îndepărtarea cerumenului

Sprayul pentru curățare

Sprayul pentru curățare NoNoise se prezintă sub forma unui flacon de 50 ml prevăzut cu vaporizator, fiind ideal pentru curățarea & igienizarea generală a antifoanelor NoNoise (sau a altor produse pentru urechi non-electrice).

Pot utiliza aceste produse pentru curățarea altor produse?

Chiar dacă Kitul și Sprayul pentru curățare NoNoise au fost proiectate pentru antifoanele NoNoise, acestea pot fi utilizate pentru alte produse utilizate pentru urechi, care s-au murdărit/înfundat cu cerumen:

 • antifoane proiectate special pentru consumatori
 • alte tipuri de antifoane (cu excepția celor din spumă)
 • aparate auditive
 • căști ale telefoanelor
 • dispozitive militare de securitate folosite pentru ascultare
 • stetoscoape

Este recomandat să nu utilizați Sprayul de curățare pentru partile electrice/electronice ale aparatelor auditive.